France   Espagne   Royaume Unis   Brésil, Portugal   Italie   Hollande  

PRAKTISCHE INFORMATIE - Vragen

VAAK GESTELDE VRAGEN


Hoe kan men een boek over Teresa kopen?

Alle referenties over de boeken die over Teresa zijn geschreven staan in het Bibliografie-gedeelte op de website, inclusief de ISBN-nummers. De boeken kunnen bij de relevante uitgevers gekocht worden (als zij een website hebben, is er een link daarnaar geplaatst), of via online boekwinkels. Sommige van de boeken in het Spaans kunnen gekocht worden bij de Boekwinkel van Teresa de Los Andes schrijn.

Hoe kan men beelden of relikwieen van Teresa behalen?

Er kunnen geen beelden of relikwieen van Teresa via deze website behaald worden. Neem a.u.b. contact met een van de Carmelieten nonnenklooster of een Carmelieten monnikenkloosters bij u in de buurt. Een lijst van de Carmelietenkloosters kunt u vinden op:

http://www.ocd.pcn.net/ocd/index.htm


Hoe kan men de film over Teresa kopen?

Er zijn twee manieren om het te vinden:
1. De makkelijkste manier is om de Spaanse versie met Engelse ondertiteling uitgebracht door Ignatius Press (V.S.) online te bestellen. Het is een set van 3 DVDs en hij mag buiten de V.S. bekeken worden.
2.De Spaanse versie zonder Engelse ondertiteling kan besteld worden in de boekenwinkel bij de heilige plaats van Teresa in Auco, Chili. Kijk hieronder hoe je het kan bestellen (het is niet makkelijk tenzij jij in Chili woont).

In de V.S. EWTN zendt de film uit in de eerste twee weken van juli, voor het feest van de heilige dag van Teresa (juli 13). Bekijk voor details www.ewtn.com

• Zijn er andere versies van de film met ondertitelingen in andere talen?

Nee, op dit moment zijn er geen andere versies, maar het heiligdom van Teresa zal binnenkort een multitalige versie uit te brengen.

 

 

Haut de page